Saturday, 23 March 2013

Jom Masuk U...!!!!!

Assalamualikum....

OK(^_^)... untuk entry kali  nie,,, nak cite2 sikit tentang KARNIVAL JOM MASUK U... hari ini, sy and the geng berangkat ke... STADIUM TERTUTUP TERENGGANU.....untuk apakah tujuaannya???? the answer is KARNIVAL la....

Ini die Stadium tertutup (macam kapal angkasa jer rupanye)

Nak kata ramai tak sangat la.... cuma yg ramai adik2 dari perlbagai sekolah,,,, itu jer...

Suasana Karnival

Banyak sebenarnya manfaat bila kita pergi ke Karnival2 seperti ini... antaranya...:

1) Kita dapat tahu info2 terkini tentang Universiti2 di Malaysia nie.

2) Dapat tahu syarat dan kelayakan utk nak daftar secara terus di universti.

Sambil tu.. kita boleh lah nak susun perancangan masa depan kita,,, barulah pemikiran kita boleh terbuka,,, nie asyik nak search INTERNET jer,,,

Kalu dah rasa boring2 kita boleh pergi keluar dia untuk memcuci mata......

Murah sangat... Rm 10 jer.... boleh pilih,,,


Waktu pergi nie karnival nie... tak sarapan ape2 pun... jadi bila dah habis pusing2 karnival.... perut rasa lapar pulak... jadi... sebabkan dalam ISLAM pun tidak membenarkan kita menzalimi diri dan menyakiti diri.. jadi sy pun membeli Koropok lekor dan Fishcake mix.... makan ini jer... wat lapik perut....





Bersama Ain Syafiqah...makan berhadapan Stadium runtuh...

The Geng yg lain tingkalkan sy dengan Ain...Diorang gi GIANT jalan2... sampai hati...

wslm..

No comments:

Post a Comment