Saturday, 23 March 2013

Kawan.....

Bismillah...

Assalamualaikum...

HHHAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!

Setelah selesai 3 paper untuk final exam nie... sy boleh la releks sikit... coz selang 5 hari baru ade next paper... jadi semalam sy and the geng study group pun pergi makan kat luar sambil berjalan2... tempat makan pilihan kami adalah..........TEPI PANTAI...huhuhuhu.....

Best sangat... setelah jiwa raga nie runsing dengan kesibukan buku2 final exam dan kesibukan yg lain2.. semalam rasa releks sangat2... bila tengok ombak menghemas di pantai....

Bersama kawan tercinta... Faezah, Jah, Dayah, Mila, Sirona.....(Kenagan terindah)

 Posing-Posing sopan

Memikirkan masa depan

Apa yg tak dapat sy lupakan waktu makan bersama2 kawan ditepi pantai... tibe2 datang seekor LEMBU buat hal dengan kita orang.... ade ke patut lembu tu follow kite orang...  kite orang punya lah tengah makan2 sambil gelak ketawa... tup2 dia datang betul2 dekat dengan kite orang.... apa lagi... kite orang pun menjeritlah sambil berlari kelam kabut....

Ingatkan bila dah tukar tempat lain.. die tak mau datang dah...rupa2nya die follow kite orang lagi...Sah2 lah...LEMBU tu terpikat dengan salah seorang kawan sy...

Huuhuhuhuh... nasib baik tak ikot balik u....

Indahnya ukhwah,,,bila kita saling melengkapi dan saling memahami

Terima kasih Sahabatku....


No comments:

Post a Comment