Tuesday, 19 March 2013

Kehidupan Di Tempat Orang...


Salam...


Cerita bab2 life student2 kat Malaysia nie sama jer... macam saya,,,, apa yang ade dalam jadual atas nie,, boleh di katekan 60% sama lah.... sah2 lah... semua yang ade kat atas nie kita semua yang bernama MAHASISWA/MAHASISWI pernah buatkan.... walaupun life waktu belajar adalah paling malas... Coz lepas kuliah, ade test... lepas tu test lagi... lepas tu Quiz pulak... lepas tu... tasmik pulak,, lepas tu assigmnt pulak... lepas tu present pulak...lepas tu dan lepas tu dan lepas tu...FINAL EXAM!!!! Egrrrrrr!!!!!!.... tapi itu semua lumrah kita yang masih mudan nie...

Terpilih jadi ahli panel untuk forum kelas

Sibuk susun2 pic nak masuk dalam album

Tunggu bas Cas Ligas nak balik U,,, di depan Mydin with Intan Shamira

Besantai bersama2 kawan sekuliah di luar Asrama... Petang2kan.. takkan nak duduk  STUDY!!

Waktu hujung minggu keluar jalan2 dengan kawan di tepi pantai berdekatan u....with Fika

Sepanjang berada di negeri orang macam2 kenangan dan budaya yang dapat kita pelajari.... itu pun kalau nak belajar lah... banyak sangat kawan2, tempat2 yang tidak dapat dilupakan.... Tempat orang inilah yang telah mengajar sy erti kehidupan sebenar,,, thanks to Allah masih beri sy pinjam nikmat yg besar iaitu nikmat Iman dan Islam.. Allahhu Akhbar!!!!

No comments:

Post a Comment